Nordic Team

 Mød...

Vores Nordic TV-team ved, hvor vigtigt musik er for at opnå din vision, og teamet står klar til at tilbyde deres ekspertise og hjælp.

Sofie_Johansson_Staff_Photo_280x280
Sofie Johansson

Head of Nordics

 

Når Sofie ikke udnytter sin mangeårige erfaring inden for nordisk tv og tv-produktionsbranchen i sit job som Head of Nordics, TV hos Audio Network, er hun som regel at finde mellem publikum til en koncert. Hun har været passioneret musikfan så længe hun husker og mindes stadig, da hun pjækkede fra skole for at tage toget til Danmark for at se Guns N’ Roses spille i Gentofte, København. At hun missede sit tog hjem, er en mindre sjov erindring.

Charlotte_Enegren_280x280-1
Charlotte Enegren

Music Consultant

Charlotte startede med at arbejde hos pladeselskabet Audio Network for næsten fem år siden som Music Researcher, inden hun blev forfremmet til Music Consultant. Ud over at have et encyklopædisk kendskab til pladeselskabets katalog er hun også singer-songwriter, der regelmæssigt har gigs i London og udlandet. I 2019 turnerede hun med bandet Bastille som korsanger for opvarmningsbandet på deres Europa og UK Tour. Hun har hovedsageligt en baggrund inden for jazz, soul og pop, men hendes musiksmag er bredspektret. For nylig har hun taget udfordringen op med at lære at spille Tabla-trommer!

Jamie_Gosling_280x280
Jamie Gosling

Music Consultant

Jamie er den seneste tilføjelse til det nordiske team. Han kom oprindeligt til Audio Network som Music Researcher, men er nu forfremmet til Music Consultant, hvor han bruger sit indgående kendskab til pladeselskabets fantastiske katalog til at lave spillelister til vores kunder. Ved siden af Audio Network er Jamie bassist og tager på turne i hele landet og optager i nogle af de bedste studier i Storbritannien. Han er også en massiv madelsker, der hele tiden prøver nye ting af i køkkenet. 

Hvad Nordic Team lytter til

Vores yndlingskunstnere for din nydelse

© Audio Network Limited 2024 UK