Ditt Nordiska Team

Möt...

Ditt Nordiska TV Team förstår precis hur viktig musiken är för att uppnå visionen av din produktion och finns tills hands för att erbjuda expertis och stöd

Sofie_Johansson_Staff_Photo_280x280
Sofie Johansson

Head of Nordics


När Sofie inte använder sin mångåriga erfarenhet inom tv- och produktionsbranschen i sin roll som Head of Nordics, TV på Audio Network, brukar man se henne bland publiken på en konsert. Hon har varit ett passionerat musikfan så länge hon kan minnas och kommer fortfarande ihåg den gången då hon skolkade på gymnasiet för att ta tåget till Danmark och se Guns N' Roses spela på Gentofte Stadion i Köpenhamn. Att hon missade tåget hem är en mindre trevlig historia.

Charlotte_Enegren_280x280-1
Charlotte Enegren

Music Consultant

Charlotte började jobba som Music Researcher på Audio Network för fem år sedan innan hon blev befordrad till musikkonsult. Förutom att hon har en encyklopedisk kunskap om vår katalog är hon en framgångsrik singer-songwriter i sin egen rätt och uppträder regelbundet i London och utomlands. Under 2019 följde hon med Bastille på deras turnéer i Europa och Storbritannien och uppträdde som backup-sångerska i förbandet. Även om hennes bakgrund är främst inom jazz, soul och pop så är hennes musikaliska smak gränslös. Just nu tar hon sig an utmaningen att lära sig spela tablatrummor.

Jamie_Gosling_280x280
Jamie Gosling

Music Consultant

Jamie är det senaste tillskottet till det nordiska teamet. Han började på Audio Network som Music Researcher och har nu gått vidare till rollen som musikkonsult där han använder sina djupa kunskaper om vår fantastiska katalog för att skapa spellistor åt våra kunder. När han inte jobbar på Audio Network turnerar Jamie som sessionsbasist runt om i landet och spelar in i några av de bästa studiorna i Storbritannien. Han är också en stor matälskare och provar ständigt nya saker i köket. 

Vad Norden lyssnar på

Upptäck våra favoritartister

© Audio Network Limited 2024 UK