tiimiin

  Tapaa...

Nordic TV -tiimimme ymmärtää, miten olennainen osa musiikilla on tuotannollisen vision täyttämisessä. Tukemme ja asiantuntemuksemme avulla onnistut varmasti.

Sofie_Johansson_Staff_Photo_280x280
Sofie Johansson

Head of Nordics

 

Silloin kun Sofie ei  Audio Networkillä hyödynnä vuosien kokemustaan tv- ja tuotantoalalta Nordics TV:n päällikön roolissa, hänet löytää yleensä keikalta yleisön seasta.. Hän on ollut intohimoinen musiikkifani niin kauan kuin muistaa ja muistelee yhä lämmöllä sitä kertaa, kun lintsasi lukiosta ehtiäkseen junaan, jolla meni katsomaan Guns N’ Rosesia Gentofteen Kööpenhaminaan. Hän ei muistele niin lämmöllä sitä, että myöhästyi junasta, jolla hänen piti palata kotiin.

Charlotte_Enegren_280x280-1
Charlotte Enegren

Music Consultant

Charlotte aloitti työnsä Audio Networkillä viisi vuotta sitten toimien musiikintutkijana ennen kuin hänet ylennettiin musiikkikonsultiksi. Sen lisäksi, että hän voi kehuskella tuntevansa katalogimme kuin omat taskunsa, hän on itse menestynyt laulaja-lauluntekijä ja esiintyy säännöllisesti Lontoossa ja ulkomailla. Vuonna 2019 hän oli mukana Bastillen Euroopan ja Ison-Britannian kiertueilla, toimien lämppärin taustalaulajana. Vaikka Charlotten musiikillinen tausta koostuu pääosin jatsista, soulista ja popista, hänen musiikkimaullaan ei ole rajoja. Tällä hetkellä hän haastaa itsensä opettelemalla soittamaan tablaa.

Jamie_Gosling_280x280
Jamie Gosling

Music Consultant

Jamie on Pohjoismaiden tiimin uusin tulokas. Hän tuli Audio Networkille alun perin musiikintutkijaksi, mutta on nyt edennyt musiikkikonsultiksi ja hyödyntää työssään syvällistä tietämystään upeasta katalogistamme luomalla soittolistoja asiakkaillemme.  Silloin kun Jamie ei ole töissä, hän toimii sessiobasistina kulkien kiertueilla ympäri maata ja levyttäen musiikkia joissakin Britannian parhaista studioista. Hän on myös suuri ruuan ystävä ja kokeilee jatkuvasti uusia reseptejä keittiössään. 

Pohjoismaiden tiimin suosikit

Tutustu suosikkimuusikkoihimme

© Audio Network Limited 2024 UK