Nordiske Team

Møt...

Vårt Nordiske TV-team forstår akkurat hvor sentral musikk er for å oppnå visjonen til produksjonen din, og er tilgjengelig  for å tilby ekspertise og støtte. 

Sofie_Johansson_Staff_Photo_280x280
Sofie Johansson

Head of Nordics

 

Når Sofie ikke utnytter sin mangeårig erfaring fra nordisk tv- og produksjonsbransjen som Head of Nordics, TV  I Audio Network, finner du henne sannsynligvis I mengden på en konsert. Hun har vært en lidenskapelig musikkfan så lenge hun kan huske, og har gode minner fra da hun skulket videregående og tok toget til Danmark for å se Guns N'Roses spille på Gentofte i København. Dessverre rakk hun ikke toget hjem, og det er ikke et like godt minne.

Charlotte_Enegren_280x280-1
Charlotte Enegren

Music Consultant

Charlotte begynte å jobbe som Music Researcher i Audio Network for fem år siden, før hun ble forfremmet til Music Consultant. I tillegg til å ha en encyklopedisk kunnskap om katalogen vår, er hun en suksessfull sanger og låtskriver, og opptrer regelmessig i London og utlandet. I 2019 turnerte hun med Bastille på turneringene deres i Europa og Storbritannia, som støttevokalist for oppvarmingsbandet. Selv om bakgrunnen hennes hovedsakelig ligger i jazz, soul og pop, har Charlottes musikalske smak ingen grenser. For tiden utfordrer hun seg selv med å lære seg tabla.

Jamie_Gosling_280x280
Jamie Gosling

Music Consultant

Jamie er det siste tilskuddet til det nordiske teamet. Opprinnelig startet han i Audio Network som Music Researcher. Nå har han gått videre til rollen som Music Consultant, og bruker all kunnskap han har om vår fantastiske katalog til å lage spillelister for våre kunder. Utenfor Audio Network er Jamie en sesjonsbassist som turnerer rundt omkring i landet, og spiller inn musikk i noen av de beste studioene i Storbritannia. Han er også veldig matglad, og prøver stadig nye ting på kjøkkenet. 

Hva det Nordiske Teamet hører på

Våre favorittartister som du kan nyte

© Audio Network Limited 2024 UK