Pohjoismaiset Joukkueen Uutiset

Pohjoismaiden tiimi on palannut innoissaan toimistolle, ja meillä on useita toimintaamme liittyviä kiinnostavia päivityksiä. Tänä vuonna osallistumme useisiin festivaaleihin ja tapahtumiin, kuten Göteborg Film Festivaliin, jonka virallisena musiikkiyhteistyökumppanina toimimme ylpeinä viidettä vuotta peräkkäin. Upea Charlotte on lähtenyt äitiyslomalle; hänen poissaollessaan voi ottaa yhteyttä Jamieen tai Sofieen.

OTA YHTEYTTÄ

Pohjoismainen TV-tiimimme ymmärtää, miten tärkeä musiikki on tuotantovisiosi saavuttamisessa, ja on valmiina tarjoamaan ammattitaitoa ja tukea

3003_NORDIC-NEW-YEAR-JCP_600X600__JAMIE_WHITE

Jamie Gosling


3003_NORDIC-NEW-YEAR-JCP_600X600__SOPHIE_WHITE

Sofie Johansson


Audio Network on Göteborgin elokuvajuhlien, Nordic Media Days & Finnish Film Affarin virallinen musiikkikumppani tänä vuonna ja pohjoismainen tiimi on mukana jokaisessa tapahtumassa! Löydä meidät sieltä.

NMD_Logo_Web-01-2
Finnish-Film-Affair-logo-3
Draken_GFF_logotype_srgb

Pohjoismaiden tiimi on osa myyntitiimiä, jonka pääpaikka on Lontoossa. Tiimimme koostuu musiikkialan luovista tekijöistä, musiikkikonsulteista sekä tutkijoista, ja meillä on yhteensä vuosikymmenien kokemus median, television ja tuotannon aloilta.

MM_ANW-SALES-TEAM_NOVEMBER-2022_6166
MM_ANW-SALES-TEAM_NOVEMBER-2022_6243
MM_ANW-SALES-TEAM_NOVEMBER-2022_6346

Commercial Releases 

Available on all streaming platforms 

© Audio Network Limited 2024 UK